Matchplay competitie 2023

Vandaag, donderdag 14 september 2023, zijn de finale rondes gespeeld voor de matchplay competitie.

Er werd gespeeld aansluitend aan de herenochtend en waren er een aantal toeschouwers die de spelers aanmoedigden.

De finaleronde voor de hoge handicappers in de hoofdronde werd gespeeld tussen Marjo Kessels en Hans Nijssen. Na een spannende strijd tot en met de laatste hole werd deze wedstrijd gewonnen door Marjo met de einduitslag 7-6.

De troostronde bij de hoge handicappers werd gespeeld tussen Gerard Schatorje en Peter Janssen, ook hier was de eindstand 7-6 met als winnaar Gerard.

De finaleronde voor de lage handicappers voor de Matchplaykampioen 2023 in de hoofdronde ging tussen Jos Terlingen en Frits Verstappen. Na een aanvankelijk gelijk opgaande strijd werd het Jos die overtuigend aan het langste eind trok met 7-4.

De wedstrijd in de troostronde hier werd niet gespeeld vanwege een blessure van Huub Kneepkens en zodoende kreeg Jan Deguelle met een walk-over de overwinning.

Al met al een geslaagde Matchplay competitie met alweer meer deelnemers dan in 2022, namelijk 51 golfers waarvan 40 heren en 11 dames, hetgeen aangeeft dat er veel animo is voor deze wedstrijdvorm.

De Weco

Golfens iets voor jou?

Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de inloopdagen of heren- damesochtenden en raak overtuigd van de bijzonder ontspannen sfeer in de vrije lucht en op hole 19

adres golfbaan