Herenochtend 12 januari 2023

Een golfdag als nooit tevoren, van de 40 aanmeldingen bleven slechts 23 deelnemers over.

Uiteraard lag dit aan de slechte weersvoorspellingen, echter zoals vaker waren het slechts voorspellingen en geen feiten. Het eerste half uur vielen er druppels waarna het gelukkig droog werd.
De baan was wel erg nat en het was oppassen voor de gladde plekken, gelukkig is iedereen heelhuids binnengekomen.

De enige speler die zijn handicap waarmaakte was Dre Thiesen met 36 stablefordpunten en uiteraard de winnaar bij de lage handicappers. Een mooie 2e plek was er voor Frans Bergmans met 34 punten en derde werd Wiel Zelen met 31 punten.

Bij de hoge handicaps kwam onze nestor Jac Willems weer “boven drijven” met een 1e plaats en 32 punten. Hier werd Alex Maas 2e met 32 punten en 3e werd Hans Nijssen met 29 punten.

Vandaag was er geen neary (Jo Vossen werd gemist) en de geldprijzen werden gereserveerd voor de prijsuitreiking van de competitie Herenochtend later in het jaar.
Dit keer werden er een aantal golfboeken uitgereikt aan de winnaars, welke waren geschonken door ons lid Jan Bos, waarvoor dank.

Na een kopje koffie of thee, met een wafeltje van Kapelkeshof, werd de ochtend afgerond en ging iedereen tevreden naar huis.

Golfens iets voor jou?

Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de inloopdagen of heren- damesochtenden en raak overtuigd van de bijzonder ontspannen sfeer in de vrije lucht en op hole 19

adres golfbaan

Kapelkeshof
Roomweg 85
5985 NS, Grashoek
Tel: 077 308 2677

Leuk dat je er weer bent