Golfschool Kapèlkeshof

Het Pro-team
De Golfschool van Kapèlkeshof bestaat uit enthousiaste Professionals die hun passie voor golf perfect kunnen overbrengen. Met hun skills zijn ze in staat om golfers van diverse niveaus beter te maken. Maar zeker ook nieuwe spelers voor de sport te winnen.
Golflessen
We zijn niet allemaal hetzelfde. We kunnen ook niet allemaal hetzelfde, al zouden we dat soms graag wel willen. Iedereen golft op zijn of haar eigen manier. Wij kijken naar de golfer die voor ons staat en gaan kijken wat de verbeterpunten zijn op basis van het eigen kunnen. Een samenspel tussen de golfer en instructeur. Geen ingewikkelde termen, gewoon in begrijpelijke taal.
NGF 9 stappen plan
Met het 9-stappenplan heeft de NGF, in samenwerking met de PGA Holland en de NVG, een methodiek ontwikkeld waarmee je zelf kunt bepalen hoe je je ontwikkelt als golfer. De stappenplan begint nadat je je baanpermissie en handicap-54registratie (voormalige GVB) hebt. Wil je met name plezier hebben op de golfbaan, dan kan dit al als je in Stap 1 of 2 bent aanbeland. Als je meer ambitie hebt, kun je beter worden dankzij een goede begeleiding van een golfprofessional. Het 9-stappenplan dient hierbij als leidraad.
Golf Vitaal
Over de positieve bijdrage aan de gezondheid van mensen wordt steeds meer onderzoek gedaan, hieruit blijkt telkens dat het golfspel naast leuk, uitdagend en stimulerend ook nog eens heel gezond kan zijn.
Club-fitting
Niemand is hetzelfde, niemand beweegt hetzelfde, dus het kopen van een standaard golfset zonder het raadplegen van een specialist is als een lot uit de loterij: heel weinig kans op groot succes! Op de driving range kunnen onze golfprofessionals exact bekijken welke clubs voor u het meest geschikt zijn, waarbij vooral gelet wordt op uw fysieke gesteldheid, uw ervaring, uw swing en uw afmetingen. Onze golfprofessionals zijn experts en laten niets aan het toeval over. Zij maken gebruik van de moderne meettechnieken en -apparatuur. De FlightScope is daarbij één van de belangrijkste onderdelen van het meetproces.
Tips & Tools
Tips voor golfen in koude omstandigheden. Voor sommige vanzelfsprekend voor andere misschien niet zozeer.