Golfbaan

Faciliteiten

De golfvereniging Kapèlkeshof maakt gebruik van de faciliteiten van Wijn & Golfdomein Kapelkeshof. Naast de parkeerplaats ligt het restaurant met terras dat direct gelegen is aan de golfbaan. Het restaurant is tevens clubhuis voor de vereniging. De golfbaan bestaat uit 21 holes die verdeeld zijn over 2 banen:

 


Kapèlkeshofbaan

(par 3 baan)

Deze 18 holes golfbaan is voor iedereen toegankelijk, ook voor personen die geen baanpermissie of GVB bezitten. Het is een perfecte baan voor de beginnende golfer maar ook de ervaren golfer vindt hier genoeg uitdaging voor een enerverende wedstrijd of het oefenen van het korte spel. De moeilijke greens en uitdagende bunkers zorgen voor een gevarieerd spel.
De onervaren speler kan, na het volgen van een korte golfinstructie door het personeel van Kapèlkeshof, zelfstandig deze baan spelen.

De afstanden liggen tussen de 40 en de 154 meter


Solarisbaan

(par 3-4 baan)

Deze 9 holes baan heeft een uitdagend karakter en is speciaal aangelegd voor de geoefende golfer. De eerste 6 holes zijn dezelfde holes van de Kapèlkeshofbaan.
Golfers in het bezit van baanpermissie of minimaal handicap 54 kunnen hier hun hart ophalen. Smalle fairways, uitdagende greens en mooie natuur zorgen voor een afwisselend spel met afstanden tussen 50 en 252 meter. De ideale baan om uw handicap te verbeteren en uw eigen spel naar een hoger niveau te brengen!


Onderhoud

De banen zijn perfect onderhouden en de greens zijn altijd zo goed geprepareerd dat je niet voor verrassingen komt te staan waar je zelf niet de oorzaak van bent.
Belangrijk is dat golfers zelf ook de baan goed verzorgen. Kijk voor dat je de baan gaat spelen naar de baanstatus op de site van de Kapèlkeshof en lees aandachtig de regels die op de scorekaart staan vermeld.


Oefenen

Naast de banen is er een instructie veldje voor de golfers die door het personeel van Kapelkeshof wegwijs worden gemaakt in de golfsport.
De beginnende en ervaren golfers kunnen gebruik maken van de driving range, putting greens en oefenbunkers.
In het restaurant kan men muntjes verkrijgen waarmee bij de drivingrange golfballen uit de automaat kan nemen.

Om te voorkomen dat men telkens zijn golfspullen mee moet nemen is het mogelijk om een locker te huren. In de lockerruimte is ook een toilet aanwezig voor de situatie dat het restaurant is gesloten.


AED

Een aantal leden van de golfvereniging en het personeel van Kapelkeshof heeft een EHBO / AED (Automatische Externe Defibrillator) cursus gevolg zodat bij calamiteiten de eerste zorg op een adequate manier gegeven kan worden. We beschikken over een AED die geplaatst is in de lockerruimte.

Golfens iets voor jou?

Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de inloopdagen of heren- damesochtenden en raak overtuigd van de bijzonder ontspannen sfeer in de vrije lucht en op hole 19

adres golfbaan

Kapelkeshof
Roomweg 85
5985 NS, Grashoek
Tel: 077 308 2677

Leuk dat je er weer bent