Clubkampioenschap 2021

Ondanks de sombere weersverwachting gingen om 10:00 stipt 41 kanshebbers de baan in.

Het golfen viel niet mee in de ochtenduren door de wind en regen, maar de flightindeling naar 3 personen zorgde ervoor dat iedereen tijdig in het restaurant kon schuilen en zich na een lunch kon voor bereiden voor de 2e ronde Kapelkeshof baan of de Solarisbaan.

Gelukkig bleef het in de namiddag nog grotendeels droog.
Na het opmaken van de klassementen bleek dat het nog spannend werd en de verschillen klein.
Bij de verliezersronde Kapelkeshofbaan (oftewel de semiprofs) werd de winnaar Piet Niessen met in totaal 104 slagen. Gelijk eindigden Dre Thiessen en Frans Bergmans met ieder 106 slagen, waarna Dre na een kavelstrijd op hole 10 beslag legde op de 2e plaats en Frans uiteraard 3e werd.

Bij de dames bleek een kavelstrijd op hole 1 noodzakelijk. Lenie Hagens en Han Orbons eindigden gelijk met 99 slagen, en na de kavelstrijd op hole 1 kon Han zich clubkampioen 2021 noemen bij de dames.

Bij de heren lag het veld ook dichtbij elkaar, ook hier werd gekaveld om de 3e plaats tussen Ramon Litjens en Paul Boonen, ieder met 96 slagen.
Deze strijd werd door Paul besliste op hole 1 en deze werd dan ook 3e. een mooie 2e plaats was er voor Huub Hanssen met 95 slagen.

De clubkampioen bij de heren werd Johan Deckers met 94 slagen, met een kostbare birdie op zijn laatste hole zou later blijken!!

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig een glas gedronken en was de regen en wind weer snel vergeten.

De volledige uitslag en resultaten van alle deelnemers in totaal wordt later op de site gepubliceerd.

De Weco

Golfens iets voor jou?

Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de inloopdagen of heren- damesochtenden en raak overtuigd van de bijzonder ontspannen sfeer in de vrije lucht en op hole 19

adres golfbaan

Kapelkeshof
Roomweg 85
5985 NS, Grashoek
Tel: 077 308 2677

Leuk dat je er weer bent