Afsluitingsavond Zomeravondcompetitie

De Zomeravondcompetitie van 2021 zit er op. Het was een bijzondere editie, o.a. omdat we later begonnen dan anders en de eerste weken volgens teetimes moesten starten.

Toen we in juli weer volgens shotgun konden starten werd het weer een competitie als vanouds met gezellig napraten op het terras, tenminste als het weer dat toe liet.
Maar deze laatste avond liet de zon ons niet in de steek, dus het was lang nagenieten op het terras onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet, verzorgd door Jeroen en het team van Kapèlkeshof.

Maar eerst werden de dagprijswinnaars van vanavond bekend gemaakt. Bij de hogere handicaps zijn de nrs. 4, 3 en 2 gelijk geëindigd met 31 slagen, n.l. MarieLouise Ummels, Peter Fleuren en Marlene Kortekaas.
Omdat door tijdgebrek niet werd gekaveld kregen zij alle 3 dezelfde prijs. Riet Tacken werd in deze categorie 1e met 29 slagen.
Bij de lagere handicaps is Ad Seerden 3e geworden met 29 slagen, Leo in t Zandt werd 2e met 28 slagen en 1e is Johan Deckers met 26 slagen.

Voor de einduitslag moest door 2 personen nog gekaveld worden. Huub van Heel en Toine Fransen gingen de strijd aan, die op hole 2 werd gewonnen door Huub.
Na het buffet volgde de prijsuitreiking van de eindscore van deze ZAC. zie hieronder.

Golfens iets voor jou?

Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de inloopdagen of heren- damesochtenden en raak overtuigd van de bijzonder ontspannen sfeer in de vrije lucht en op hole 19

adres golfbaan

Kapelkeshof
Roomweg 85
5985 NS, Grashoek
Tel: 077 308 2677

Leuk dat je er weer bent